Vakantiehuis zuidzande

Vakantiehuis Zuidzande 24 personen.

Vakantiehuis Zuidzande is een boerderij in de plaats Zuidzande provincie Zeeland voor 24 personen. Een vier sterren vakantie boerderij in het fraaie Zeeuws vlaanderen. Zeer landelijk en heerlijk vrijstaand gelegen met maar liefs 14 slaapkamers. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan. De accommodatie is klaar met de renovatie en kan verhuurt worden. Deze unieke zeeuwse groeps accommodatie is gelegen aan de rand van het pittoreske dorpje Zuidzande. En bestaat uit een hoofdgebouw dat geheel is gerenoveerd. En ook een bijgebouw met 4 slaapkamers een kinderkamer en 2 badkamers.

De historie van het huis in samenwerking met de moderne luxe inrichting maken het huis gezellig en comfortabel. Op de begane grond is een grote slaapkamer met badkamer. Boven bevinden zich ook 5 slaapkamers en 3 badkamers. Waar u ook bent in het huis de natuur is zeer dichtbij. En biedt u prachtige weidse uitzichten. Er is een groot terras aanwezig met diverse speelattributen voor de kinderen. Kom de rust en de vrijheid meemaken in de fraai gerenoveerde Zeeuwse vakantie boerderij..

Vanuit uw vakantiehuis bent u slechts vijf kilometer van de badplaats Cadzand. Waar u de nieuwe jachthaven vind. En vijftien kilometer van het bruisende Knokke verwijderd. U kunt mooie fiets -en wandeltochten maken. Leuk voor de kinderen is Toversluis in Sluis.

Hieronder vind u de online beschikbaarheid en prijzen en meer info en afbeeldingen van de accommodatie in het mooie Zeeland.