Vakantiehuis Ulvenhout

Vakantiehuis Ulvenhout voor 20 personen.

Een drie sterren vakantiehuis Ulvenhout voor 20 personen en een voorgaand gastencijfer van een 8.3. Op een unieke vrijstaand landelijk gelegen landgoed met zeven slaapkamers in het landschap van Brabant naast de bossen. De gezellige sfeervolle verbouwde boerderij bevindt zich net buiten Ulvenhout. Het nabij gelegen landgoed van circa 9 hectare laat u genieten van natuur en rust.
Door de twee boerderijen op het landgoed zijn er zeker mogelijkheden voor een zakelijk of recreatief verblijf met familie bedrijf of vriendengroep. Enige activiteiten kunnen aan de gang zijn tijdens uw verblijf informeer daar naar voor u reserveert.

De steden in de buurt zijn leuk om een bezoekje te brengen. Breda Roosendaal en Bergen op zoom zijn aanbevolen voor een kort bezoek. Ook bent u snel in Belgiƫ waar ook veel bossen zijn. De 3 golfbanen zijn ook aan te rijden. Wandelen en fietsen en fietsverhuur in de directe omgeving. Verder is er een bank op 3km een dokter op 3km en een winkel op 2km. Een overdekt zwembad en paardrijden is ook in de omgeving te vinden. Safari park Beekse bergen is ook een aanbeveling.

Hieronder vind u de online informatie beschikbaarheid en prijzen en meer afbeeldingen van het vakantiehuis Ulvenhout 20 personen.