Vakantiehuis Pingjum

  • Vakantiehuis Pingjum buiten aanzicht

Groot Vakantiehuis Pingjum Friesland 40 personen. De oude Boerderij (vakantiehuis Pingjum) is in 2002 gerenoveerd naar de moderne maatstaven. Vakantiehuis Pingjum heeft een grote ruimte om samen te komen. Centraal gelegen waar ook gegeten kan worden met de groep. Of andere activiteiten met de groep uitvoeren. Voor de muziek liefhebber staat er een gestemde piano in de ruimte.

Om de ruimte heen vind u een aantal Engelse kamers. Geniet van de open haard en de ruimte om even terug te trekken en te genieten van het vakantiehuis Pingjum. Slaapkamers en badkamers zijn er voldoende en de keuken is compleet ingericht. Verder is er nog een bedstee en een style kamer. Een relaxruimte sauna een kindertheater tafeltennis en tafelvoetbal. Buiten is een flink terrein tot uw beschikking. U kunt voetballen of een ander spel spellen of genieten van de boomgaard. Vanaf het grote terras er zijn geen buren. Even naar het strand kan natuurlijk een leuke wandeling zijn. Meer grote vakantiehuizen voor 40 personen of meer vind u op de zoek pagina.

Vakantiehuis Pingjum omgeving.

Beleef spannende avonturen van Hielke en Sietse. Ervaar het 50’er jaren boerenleven en stap in de wereld van de Schippers van de Kameleon. Vaar mee in de Kameleon op survival op het avontureneiland. En slenter door de straten van Lenten. Voor jong én oud biedt Kameleon Terherne een dag vol plezier.

In het hart van Friesland ligt een nationaal park. Het ruim 2.000 hectare grote laagveenmoeras De Alde Feanen. Een zeer afwisselend landschap. Bestaand uit meren, petgaten, rietlanden, ruigten, struwelen en moerasbossen. Bekijk de mogelijkheden via het bezoekerscentrum.

Aqua Zoo in Friesland vind u aan de prachtige Friese wateren. Geniet van het Zeeleeuwen Spetter Spektakel en feest mee tijdens het Pinguïn Haring hap festijn. Stap samen met een dierverzorger op een trekschuit tijdens de Zeehondensafari! Bekijk de website van de dierentuin in Friesland voor meer informatie.

Hieronder vind u de online informatie afbeeldingen en beschikbaarheid van het grote vakantiehuis in Friesland.