Vakantiehuis Holwerd

Vakantiehuis Holwerd Friesland aan de Nederlandse kust voor 30 personen te huur.
Een leuke groepsaccommodatie in Friesland aan de Waddenkust. In een boerderij met een grote recreatie zaal met een eigen bar en voorzieningen. Perfect voor familie of vriendengroep. En voor de kids een speciaal gedeelte met tv. U heeft een fraai uitzicht vanaf het terras van het vakantiehuis. Op de Waddenzee waar u kunt wadlopen dat u wel van te voren even moet bespreken. Het dorp Holwerd kenmerkt zich door de vissershuisjes en kleine steegjes. Waar u heerlijk doorheen kunt wandelen. En het ligt in het waddengebied omgeven door natuurschoon en rust. Diverse leuke uitjes direct vanaf uw accommodatie. Naar Ameland Schiermonnikoog of naar de stad Dokkum. Dat nog steeds een historische uitstraling heeft.

Aan de rand van het historische dorp Holwerd aan de Friese Waddenkust. Daar ligt deze groepswoning in een boerderij uit 1850. De grote recreatiezaal met eigen bar en diverse zit hoekjes. leent zich uitstekend voor een gezellig samenzijn met familie of vrienden. Voor kinderen is er een speciale speelhoek met tv. De woning heeft aan de voorzijde een terras. Daar kunt u heerlijk zitten met uitzicht op de Waddenzee.

Meer over Vakantiehuis Holwerd.

Het dorp Holwerd kenmerkt zich door de vele vissershuisjes en kleine steegjes. Midden in het natuurschoon en de rust van Friesland. Naast vele mogelijkheden om te wandelen, fietsen en boerengolven. Deze groepsaccommodatie is uitermate geschikt als uitvalsbasis voor wadlopen. Voor groepen die verblijven in deze accommodatie, kunnen wadloop tochten georganiseerd worden. Meer groepsaccommodaties in Friesland.

Een leuk uitstapje is het bezoeken van Ameland en Schiermonnikoog. Vanuit Holwerd kun je de overtocht maken naar deze Waddeneilanden. Breng ook eens een bezoek aan vestingstad Dokkum op (9km). De binnenstad ademt nog altijd historische sfeer uit en biedt ook allerlei leuke kroegjes, restaurantjes en winkeltjes.

Hieronder vind u nog meer informatie beschikbaarheid en de prijzen van deze groepsaccommodatie Friesland.