Vakantiehuis Echten

Vakantiehuis Echten in Drenthe voor 20 personen.

Een vijf sterren boerderij in het mooie toeristische Drenthe. Met een 9 als cijfer van voorgaande vakantiegangers. In de boswachterij van Ruinen vind u deze luxe groepsaccommodatie. Met een echte Engelse tuin van circa 2 hectare. En voor de golfers is er een eigen golfterrein van 9 holes…..En als toetje een privĂ© buiten zwembad dat ook overdekt gebruikt kan worden. Dat is pas echt even bijkomen.

Een echte super locatie om heerlijk van uw familie of vrienden te genieten. Of met een team een bedrijfsuitje of andere groep samenstelling. Direct naast de luxe woning is een klein conferentie centrum. Waar u een restaurant vind en er zijn cursusruimtes en een theatertje. Deze ruimtes kunnen in overleg gebruikt worden. Voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten verjaardagen enz. Ook zijn er diverse andere mogelijkheden outdoor-activiteiten. Een wijnproeverij en culinaire mogelijkheden zoals catering of een kok.

Het vakantiehuis bevind zich in de buurt van Nationaalpark Dwingelderveld zeker leuk om te bezoeken. Het Dierenpark nabij Emmen is ook aan te rijden. En een bezoekje aan Hoogeveen om te winkelen of een restaurantje te pakken. Het Attractiepark slagharen is ook in de omgeving te vinden.

Hieronder vind u de online beschikbaarheid prijzen informatie en afbeeldingen van het Vakantiehuis Echten in Drenthe.